MOONA

Moona juoksenteli sateisena iltana Bukarestin kaduilla hätääntyneenä. Tässä se on jo saatu kiinni ja ollaan matkalla koirasuojalle turvaan.

Luottamus ihmiseen on Moonalla ollut alusta asti hyvä. Sateiselta kadulta syliin päästyään se rauhoittui nopeasti.

Moona on tarhalla helppo tyttö, joka sopeutuu koiralaumaan hyvin.

Narttu (steriloitu), n. 2 vuotias (KOTIHOIDOSSA SUOMESSA)

Kylmänä ja sateisena keskiyönä Daniela huomasi autoillessaan epätoivoisen koiran juoksevan raitiovaunujen ja autojen välissä. Oli ihme, että tämä nuori tyttö pelastui vahingoittumattomana ja että Daniela onnistui saamaan tytön kiinni. Moona pääsi Danielan koirasuojalle turvaan ja sai uuden alun elämälleen.

Moona on pienehkö keskikokoinen nuori koira. Se on matalarakenteinen. Painoa sillä on noin 15 kiloa.

Moona on kiltti ja pehmeäluonteinen, joka viihtyy tarhalla muiden koirien seurassa eikä aiheuta hämminkiä. Se on ystävällinen ja ihmisrakas. Matalasta koostaan huolimatta se on ketterä ja Moonan toivoisikin pian pääsevän omaan kotiinsa, jossa se saa päivittäistä liikuntaa ja aktiviteetteja. Moona on aivan ihastuttava persoona, josta saisi itselleen rakkaan perheenjäsenen.

Moona on saapunut Suomeen kotihoitoon 4.10.2019!
Tämä ihana 2-vuotias tyttönen on mukavankokoinen (n. 20 kg) ja täynnä rakkautta ja hyvää mieltä.

Moona löytyi Romaniasta öisiltä kaduilta hätääntyneenä juoksemassa. Se on keväästä asti odottanut omaa perhettään koiratarhalla ja nyt olisi jo Moonan vuoro löytää ikioma koti.

Moona on hyväntuulinen, puuhakas, utelias, ihmisystävällinen ja kaiken kaikkiaan aivan mainio tapaus. Kotihoitopaikassa se on ollut sisäsiisti ja ystävällinen perheen koirille ja kissoille. Lapset ja aikuiset ovat kaikki sen mieleen. Kotihoitajan mukaan Moona osaa jo kaikki kotikoiran tavat ja on täysin valmis siirtymään omaan loppuelämän kotiin.

Moona viihtyy ulkona ja sille paras koti olisi aktiivinen, jossa ulkoilut ja pitkät lenkit ovat arkipäivää. Myös koirakaverit olisivat Moonalle mieleen. Moona on Kuopiossa ja sitä pääsee sovitusti tapaamaan.