Moritz

Uros (kastroitu), n. 1-2 vuotias

Nyt on kotia vailla hurmaava nuori poika! Samassa paketissa yhdistyy nuoruus, kauneus, herkkyys, atleettinen ulkokuori ja iloisen energinen mieli.

Daniela oli jouluna matkalla maaseudulle ja pysähtyi tien varrelle ruokkimaan arkoja kulkukoiria, kun ystävällinen Moritz tuli tekemään tuttavuutta. Poika oli ilmeisimmin hylätty tien poskeen ihan hiljattain, todennäköisesti se oli joulusiivouksen yhteydessä heitetty kuin roska tien poskeen. Poika oli vilkkaan tien varrella nälissään ja hämillään. Daniela tupsahti kuin tilauksesta paikalle ja Moritz hetkeäkään empimättä asteli tyytyväisenä kyytiin mukaan.

Moritz on nyt asustanut koirasuojalla pari kuukautta ja se olisi kovasti valmis siirtymään omaan kotiinsa. Moritz pitää ihmisistä ja tulee muiden koirien kanssa hyvin toimeen. Se haastaa lajitovereitaan mieluusti leikkimään kanssaan. Koska Moritz on nuori ja liikkuvainen, sen energiatasot ovat korkealla ja asuminen pienessä koiratarhan aitauksessa on sille raskasta. Se haluaisi riehua koiraseurassa, juosta korvat hulmuten ja nuuskia metsän ja ruohon tuoksuja.

Moritz on siro keskikokoinen poika, jolla on painoa 15 kiloa ja säkäkorkeutta hieman alle 50 cm.

Moritzille etsitään koirakokenutta kotia, joka osaa kasvattaa energisesta pojasta positiviisella vahvistamisella tasapainoisen nuoren miehen. Moritz olisi varmasti onnellisimmillaan kodissa, jossa sillä on koirakavereita, tilaa liikkua ja aktiiviset ja liikunnalliset perheenjäsenet. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn tulee vaatimaan adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Huomaathan, että koiran käytös voi muuttua tarhaolosuhteiden vaihtuessa uuteen ympäristöön. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Moritzista, täytä adoptiohakemus sivuillamme.