MOSMO

Elokuussa 2019.

Noin 6-vuotias kolli (kastroitu). Noin 4.6 kg

Ihmisrakas Mosmo-poika etsii uudelleen kotia perheessä ilmenneen allergian takia. Se asuu tällä hetkellä Helsingissä.
Mosmo on aikanaan löytynyt Romaniassa kadulta ja sen leuka oli löydettäessä vaurioitunut. Eläinsuojelijaystävämme Daniela otti Mosmon suojiinsa ja pojan leuka saatiin leikkaushoidolla kuntoon. Mosmo eli usean vuoden Danielan suuressa kissalaumassa, jossa se mielellään vetäytyi omaan rauhaansa. Aina kun ihmisseuraa oli saatavilla, Mosmo hakeutui lähelle silitettäväksi.
Mosmoa lopulta onnisti, kun se sai pitkän odottelun jälkeen oman kodin Suomesta, jonne se muutti tammikuussa -21. Mosmon omistaja joutuu nyt kuitenkin luopumaan tästä hellyttävästä pojasta puhjenneen allergian takia.
Mosmo on ystävällinen ja hyväntuulinen kolli. Se on rauhaa rakastava ja kovin ihmisläheinen sekä täysin sisäsiisti.
Mosmolle etsitään kotia, jossa sille on tarjolla läheisyyttä ja ihmisen seuraa. Mosmo tarvitsee vakaan kodin, jossa se saa viettää loppuelämänsä.
Mosmolla on voimassaolevat rokotukset (rabies, kissarutto FPV ja kissaflunssat FVR, FCV). Mosmo on sisä- ja ulkoloishäädetty ja tautitestattu immuunikadon (FIV) ja leukemiaviruksen (FELV) varalta.
Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-kissaan perheenjäsenenäsi sen loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Mosmosta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.