Nana

Narttu (steriloitu), n. 3-4 -vuotias

Daniela löysi kesäkuussa ankealta tehdaspihalta pienen narttukoira-Nanan viimeisillään tiineenä. Emo saatiin kuljetettua eläinklinikalle, jossa se synnytti kolme pientä pentua. Nana on alusta asti hoitanut hienosti pentunsa, jotka matkaavat huomenna omien perheidensä luokse Suomeen. Nyt onkin aika löytää Nanalle oma koti ja on Nanan vuoro saada kovasti kaipaamaansa hoivaa ja huolenpitoa.

Nana on erittäin ihmisrakas. Kun sen pennut olivat vastasyntyneitä, se päästi ihmiset katsomaan pentujaan ja onnellisena otti kaiken huomion vastaan. Nana pyrkii heti syliin ja painautuu vasten eikä millään päästäisi ihmistä luotaan. Nanan sydän on täynnä rakkautta, jota riittää jaettavaksi yllin kyllin.

Nana voisi sopia ainoaksi koiraksi, koska se saattaa olla muille koirille kipakka. Varsinkin toisten narttujen kanssa Nanalle saattaisi tulla kiistaa ihmisen huomiosta.

Nana on pienikokoinen, jolla on säkäkorkeutta noin 25 cm ja painoa 7 kiloa. Nanan pitäisi hieman saada pudotettua painoa, mikä varmasti palautuu normaaliksi saadessaan säännöllistä liikuntaa.

Nanalla on ikää noin 3-4 vuotta. Nana steriloidaan ja kertynyt hammaskivi poistetaan ennen Suomeen tuloa.

Mikäli kiinnostuit Nanasta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.