Nelli

Narttu (steriloitu), n. 2-vuotias

Nelli on ystävällinen tyttö, joka löytyi huhtikuussa Bukarestin kaduilta harhailemasta. Nellillä on luultavasti ollut joskus oma koti, niin kovasti se kaipaa ihmisen läheisyyttä.

Nelli on vielä nuori koira, joka vaikuttaa kovin ystävälliseltä kaikille. Naiset, miehet, lapset ja kissat se hyväksyy heti. Nelli on myös muille koirille ystävällinen mutta ruokailutilanteissa se ilmoittaa, että hänen kupilleen ei ole asiaa. Isot koirat saattavat olla Nellille aluksi pelottavia mutta kun se huomaa niiden olevan ystävällisiä, ei Nellillä ole mitään ongelmaa jakaa tilaansa.

Nelli rakastaa rapsutuksia ja ihmisen hoivaa. Se on nokkela ja oppivainen tyttö, joka tykkää olla touhuiluissa mukana. Nelli voisi sopia ainoaksi koiraksi mutta sosiaalisen luonteensa vuoksi Nelli varmasti myös nauttisi koirakaverista perheenjäsenenään.

Nelli on matalajalkainen ja painaa noin 6-7 kiloa. Tarhalla Nelli ei ole saanut liikuntaa ja sille tekisikin hyvää päivittäinen ulkoilu ja kävelylenkit.

Nellin tulevalta kodilta odotetaan ymmärrystä, että entiselle katukoiralle jotkut kotikoiran elämään kuuluvat asiat saattavat olla uusia. Adoptoijan tuleekin varautua antamaan Nellille aikaa totutella kotikoiran elämään omaan tahtiinsa. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn voi vaatia adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa. Nellin tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista koiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli kiinnostuit Nellistä, täytä adoptiohakemus sivuillamme.