Noel

Uros (syntynyt arviolta toukokuussa 2019)

Romaniassa kesä on pentujen aikaa. Niitä syntyy jatkuvasti pihoille ja teiden varsille eikä moni pentu saa elämälleen turvallista alkua. Niin kävi myös Noelille ja Sofialle, jotka hylättiin noin kahden kuukauden ikäisenä pensaikkoon. Simona kuuli naapureiltaan näistä pennuista ja otti nälkäiset ja kirppuiset repsukat kotiinsa. Muutaman viikon aikana pennut ovat kovasti reipastuneet ja ovat nyt iloisia touhottajia. Sofialle on jo löytynyt oma koti mutta Noel etsii vielä omaansa.

Noel on pienikokoinen (painoa nyt noin 2 kiloa) ja se jää arviolta aikuisenakin melko pieneksi. Noel on iloinen poika, joka leikkii muiden pentujen kanssa. Noel osaa kuitenkin myös rauhoittua pohdiskelemaan maailman menoa. Noel tulee toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa. Noelin adoptiokansiossa Facebookissa on videoita pojan puuhasteluista.

Noelin tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista pentukoiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella. Monen asian opettelu tulee vaatimaan adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa mutta Noelista saa mitä rakkaimman perheenjäsenen. Noelia ei luovuteta perheeseen, jossa on alle kouluikäisiä lapsia.

Noel on valmis matkustamaan Suomeen, kun kaikki tarvittavat rokotukset ovat kunnossa, syys-lokakuussa 2019.