Olavi

Uros, s. arviolta syyskuussa 2019

Olavin ja sen sisarusten tarina on kovin tyypillinen Romaniassa. Niiden emo, steriloimaton pihakoira, sai ei-toivotut pennut, jotka omistaja oli aikeissa hylätä läheiselle pellolle. Magda onneksi ehti apuun ja sai pennut turvaan.

Olavi on nyt noin neljän kuukauden ikäinen, iloinen ja terve pentu. Se elelee yhdessä siskonsa Liisin ja velipoikansa Uskon kanssa ja odottaa kovasti oman kodin löytymistä. Olavi on pienikokoinen poika, joka jää aikuisenakin pieneksi. Olavi painaa nyt alle 2 kiloa.

Tarhaoloissa Olavilla ei ole päivän aikana paljoa ihmiskontekteja. Se on ihmisille ystävällinen mutta se saa kaikkein eniten tukea ja turvaa koirasisaruksistaan. Olaville voisikin olla paras koti sellainen, jossa sillä on lajikumppaneita tukena kotiutumisessa.

Olavi on pentu, joka tarvitsee kodin jossa se saa riittävästi virikkeitä ja liikuntaa. Olavin tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista pentukoiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn tulee vaatimaan adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Olavista, täytä adoptiohakemus sivuillamme.