Oscar

Narttu nimestään huolimatta! (steriloitu), n. 5-6 vuotias

Oscar on maskuliinisesta nimestään huolimatta herkkäsieluinen tyttö. Oscar on asunut lähes koko ikänsä romanialaisissa tarhaoloissa. Se pelastettiin aikanaan surkealta, suurelta koiratarhalta nykyiselle koirasuojalle, jossa siitä pidetään hyvää huolta. Oscar on kaikkien tarhan työntekijöiden suosikki. Se on ystävällinen ihan kaikille, lajiin, ikään ja kokoon katsomatta. Tämä tyttö todella ansaitsisi sen pehmeän ja lämpöisen petipaikan ja oman rakkaan ihmisen rinnalleen.

Oscarilla on ikää noin 5-6 vuotta. Se on matalarakenteinen (säkäkorkeus n. 30 cm) ja painaa noin 9-10 kiloa. Oscar on kokoonsa nähden tukevassa kunnossa ja tyttö tarvitseekin säännöllistä liikuntaa ja oikeanlaisen ruokavalion, jotta saa kadotetun vyötärönsä takaisin.

Oscar on tottunut elämään ulko-olosuhteissa ja koiralauman keskellä. Oscarille etsitään ensisijaisesti kotia, jossa sillä on yksi tai useampi koirakaveri tukenaan opettamassa kotikoiran elämää.

Oscarin tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista tytön kotiuttamiseen ja ymmärrystä tarhakoiran sielunmaailmaan. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn tulee vaatimaan adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Huomaathan, että koiran käytös voi muuttua tarhaolosuhteiden vaihtuessa uuteen ympäristöön. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Oscarista, täytä adoptiohakemus sivuillamme.