Pepita

Narttu, synt. arviolta heinäkuussa 2020
Yhteistyökumppanimme Gabi oli varhaisena syyskuun aamuna matkalla töihin, kun löysi hylätyn pentukoiran Bukarestin kadulta ihmettelemässä. Pepita-pennulla oli tuolloin ikää noin kaksi kuukautta. Pepita pääsi Gabin pienelle koirasuojalle turvaan, jossa se on saanut kasvaa ja voimistua, kunnes on valmis adoptoitavaksi.
Pepita on iloinen ja leikkisä pentu, joka pitää ihmisistä ja muista koirista. Se on ystävällinen tyttö eikä sen paikka ole varttua aikuiseksi koiratarhan aitauksessa.
Pepitalla on nyt ikää noin 4 kuukautta ja se painaa 7-8 kiloa. Se tulee vielä hieman kasvamaan ja on arviolta sirorakenteinen keskikokoinen aikuisena.
Pepitan maailma on rajoittunut pieneen koira-aitaukseen ja omaan koppiin. Monet asiat koirasuojan ulkopuolella ovat sille aivan vieraita. Pepitan tulevalta kodilta odotetaankin ymmärrystä, että entiselle tarhakoiralle monet kotikoiran elämään kuuluvat asiat ovat uusia. Esimerkiksi autot, polkupyörät, vieraat äänet, ihmiset ja esineet saattavat alussa tuntua jännittäviltä.
Adoptoijan tuleekin varautua antamaan Pepitalle aikaa totutella kotikoiran elämään omaan tahtiinsa. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn voi vaatia adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa. Pepitan tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista koiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella.
Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli kiinnostuit Pepitasta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.