Repe

Uros, n. 2-vuotias

Daniela löysi Repen pahamaineiselta tehdasalueelta, jonne ihmiset hylkäävät koiriaan. Repe tuli ystävällisesti Danielan tykö eikä tätä nuorta poikaa hennonut jättää nälkäisenä ja hämillään tehdasalueen ankeaan ympäristöön.

Repen sydän on täynnä rakkautta jaettavaksi. Repe tulee tarhalla heti ihmisen luo, se hyppää vasten ja hakee katsetta. Repe mielellään rauhoittuu syliin, kun saa silityksiä. Repe pesee kasvot ja kädet ja sylissä se haluaa jakamattoman huomion painautumalla ihmistä vasten.

Repe antaa nätisti tutkia hampaat, korvat ja tassut. Repe saattaa kavahtaa ylhäältä tai takaapäin tulevaa kosketusta mutta se ei käyttäydy aggressiivisesti. Repellä saattaa olla joitakin huonoja kokemuksia takanaan ja siksi äkilliset liikkeet saavat sen varuilleen. Repellä on kaulassa vielä jäljet vanhasta kettingistä, joten todennäköisesti se on ollut jonkun pihakoirana.

Repe on pienikokoinen ja painaa noin 6 kiloa ja säkäkorkeutta sillä on n. 30 cm.

Repe on älykäs poika ja se tarkkailee kiinnostuneena ympäristöään. Se vaikuttaa rohkealta ja uteliaalta vaikka vieraat asiat saattavat alkuun jännittääkin. Energiaa sillä riittää nuoren koiran tavoin.

Repe on muille tarhan koirille ystävällinen mutta ihmisen huomiosta se on mustasukkainen ja saattaa komentaa muut koirat pois. Jos lähellä on ruokaa, ja muita koiria menee kupille, niin Repe säntää tarkkaavaisena komentamaan muita pois ja jää vahtimaan ruokakippoa. Repe ei jää tarhalla seinäruusuksi ja se saattaa tilanteen tullen käydä komentamassa lauman lujatahtoisiakin koiria. Repen tulevaan perheeseen voisi sopia tasapainoinen koirakaveri, joka opettaa tälle nuorelle miehelle kotikoiran tapoja.

Repelle etsitään koirakokenutta kotia, joka on sitoutunut kotiuttamaan uuden perheenjäsen positiivisella vahvistamisella ja pitkäjänteisyydellä.

Mikäli kiinnostuit Repestä, täytä adoptiohakemus sivuillamme.