Ruby

Ruby
Narttu (steriloitu), noin 2-vuotias
Ruby löytyi romanialaiselle pellolle hylättynä, erittäin laihassa kunnossa. Eläinsuojelija Cera pelasti Rubyn omalle koirasuojalleen, jossa tämä hellyttävä tyttö on nyt saanut kuntoutua ja painokin on noussut hyvän ravinnon ansiosta.
Ruby on ystävällinen ja se nauttii oman ihmisensä läheisyydestä. Se tulee toimeen niin lasten, kissojen ja toisten koirien kanssa.
Ruby tulee varmasti kiintymään omin perheenjäseniinsä nopeasti. Sille sopisi koti, jossa on paljon yhdessäoloa ja arjen rutiinit tuomassa turvaa. Ruby on luonteeltaan melko rauhallinen ja herkkä tyttö, joten ihan pienten lasten hulina saattaa olla sille liikaa.
Rubyn tulevassa kodissa voisi olla yksi tai useampi sopuisa koirakaveri. Ihmisten läheisyys on kuitenkin Rubylle tärkeintä ja siitä syystä se voisi olla onnellinen perheen ainoanakin koirana.
Ruby on noin 2-vuotias ja se on sirorakenteinen pienikokoinen tyttö. Sen säkäkorkeus on 25 cm ja paino noin 5-6 kiloa.
Vaikka Ruby on jo valmis siirtymään omaan kotiin, moni asia on sille vielä uusi ja maailma on toisinaan Rubylle jännittävä. Rubylle tuleekin antaa aikaa tutustua uuteen kotiinsa ja perheenjäseniin omaan tahtiinsa.
Tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista koiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella. Ruby on vielä nuori koira ja se tarvitsee aktivointia ja virikkeitä.
Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Rubysta, täytä adoptiohakemus:
Eläinten tuonnissa Suomeen käytämme viranomaisvaatimusten mukaisesti TRACES – järjestelmää. Adoptiokoiramme tulevat Suomeen rokotettuina, loishäädettyinä, tautitestattuina, sirutettuina ja steriloituna.
Onnentassut ry on sitoutunut vastuulliseen rescuetoimintaan ja noudattaa suomalaisten rescueyhdistysten luomia yhteisiä Responsible Rescue -toimintakriteereitä.