Rusina

Narttu (syntynyt arviolta kesäkuussa 2019)

Danielan koirasuojan lähistöllä on talo, jonka pihavahtina on pitkään elellyt pieni steriloimaton narttukoira. Se on ehtinyt synnyttää lyhyessä ajassa jo monet pennut. Omistajan välinpitämättömyyden vuoksi emo ja pennut ovat liikuskelleet naapurustossa etsimässä ruokaa ja ne ovat olleet päivittäin suuressa vaarassa jäädä autojen alle. Naapurit ja Daniela ovat aiemmin ottaneet turvaan tämän emon pentuja, joista osa elää nyt onnellista kotikoiran elämää Suomessa. Kesäkuussa syntyneestä pentueesta tyttöpennut Fulga ja Candice ovat elelleet Danielan tarhalla jo elokuusta lähtien.

Daniela onnistui vihdoin saamaan emokoiran ja viimeisen jäljellä olevista pennuista turvaan. Tämä pentu on suloinen pieni kirviäinen, joka sai nimekseen Rusina.
Rusinan päivät kuluvat nyt koirasuojan turvissa leikkien sisarustensa kanssa ja emokin on turvallisesti rinnalla hoivaamassa.

Rusina on ystävällinen pienikokoinen tyttö, jolla on nyt ikää noin 4-5 kuukautta. Rusinan säkäkorkeus on noin 20 cm ja se painaa noin 2-3 kiloa. Rusina vielä kasvaa mutta se jää aikuisenakin pienikokoiseksi.

Rusina on muiden koirien seurassa leikkisä. Vaikka Rusina on koiraporukan pienin, se on utelias ja rohkea eikä pelkää itseään isompia. Rusina pitää ihmisistä ja se hakeutuu mielellään syliin hellittäväksi. Rusinalle etsitään kotia, jossa sillä olisi ystävällinen koiratoveri leikkikaverina ja tukena kotielämään sopeuttamisessa.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Rusinasta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.