Stella

Narttu (steriloitu), n. 2-vuotias

Stella löytyi vanhalta romaniaiselta tehdaspihalta, jonne alueen asukkailla on tapana hylätä koiriaan. Daniela käy säännöllisesti tarkistamassa tämän paikan, jota kutsuu helvetin tehtaaksi. Viime kerralla siellä odotti ystävällinen Stella-tyttö pelastajaansa.

Stella on noin kaksivuotias, sielukas tyttö. Stella rakastaa ihmisiä ja saamaansa hellyyttä ja tästä tytöstä saa itselleen mitä uskollisimman ystävän. Stella saattaa aluksi hetken ujostella uusia ihmisiä mutta se rohkaistuu nopeasti rapsuteltavaksi.

Koirasuojalla Stella jakaa tilan kahden pentukoiran kanssa sopuisasti. Stella vaikuttaa ystävälliseltä niin ihmisille kuin eläimille. Koska Stella on rauhallinen ja herkkä koira, se ei sovi vilkkaaseen pikkulapsiperheeseen. Stellan tulevassa kodissa voisi olla ystävällinen koirakaveri seuranaan mutta se sopii myös ainoaksi koiraksi, joka saa ihmistensä jakamattoman huomion.

Stella on sirorakenteinen n. 6-kiloinen koira. Se ei kasva enää mutta saa varmasti hyvässä hoidossa vielä hieman lisää painoa ja lihaksia.

Stellan tulevalta kodilta odotetaan ymmärrystä, että entiselle katukoiralle monet asiat ovat uusia ja taustalla voi olla huonoja kokemuksia ihmisistä. Adoptoijan tuleekin varautua antamaan Stellalle aikaa totutella kotikoiran elämään omaan tahtiinsa. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn voi vaatia adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa. Stellan tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista koiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli kiinnostuit Stellasta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.