Suukko

Uros (kastroitu), n. 7-8 kk

Nyt olisi paljon rakkautta ja iloista meininkiä luvassa! Suukko on nuori ja iloinen poika, joka ihastuttaa persoonallisudellaan. Se on vielä pentu, joka rakastaa kaikkea ja kaikkia. Tarhalla se tekee ystävällisesti tuttavuutta toisten koirien kanssa ja ihmiset ovat sen mielestä ihania. Suukko nimensä veroisesti suukottelee paljon ja se nauttii rapsutuksista ja silittelystä.

Suukon taustasta ei tiedetä mitään. Se löytyi kadulta, jonne luultavasti omistajansa oli sen hylännyt. Vaikka Suukko onkin iloinen ja leikkisä tarhaolosuhteissa, koiratarha ei ole lainkaan sen paikka. Suukko tarvitsee lämpimän kodin, jossa se ei palele lyhyen turkkinsa vuoksi. Se tarvitsee tilaa liikkua ja purkaa energiaa sekä turvallisen paikan rauhoittua ja nukkua pennun unta.

Suukko painaa tällä hetkellä noin 9 kiloa mutta se vielä oletettavasti kasvaa. Sen säkäkorkeus on nyt noin 40 cm. Suukosta kasvaa aikuisena arviolta keskikokoinen koira. Suukko kastroidaan ennen Suomeen tuloa.

Suukolle etsitään aktiivista kotia, jossa sillä riittää liikuntaa ja virikkeitä. Suukko olisi varmasti onnellinen, jos sillä olisi yksi tai useampi koirasisarus leikkikaverinaan ja tukena kotikoiran elämään sopeutumisessa. Suukon tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista nuoren koiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella. Adoptoijan tulee varautua siihen, että kaikki kotikoiran tavat tulee opetella Suukon kanssa alusta pitäen, kuten sisäsiisteys ja hihnakävely.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Suukosta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.