Tazz

Tazz
Uros (kastroitu) arviolta 1-vuotias
Katso video Onnentassujen Facebookista.
Tazz-poika löytyi eläinsuojelija-Ralucan koirasuojan edustalta. Sitä emme tiedä, kuka sen sinne toi tai miksi se hylättiin.
Tazz on arviolta hieman alle yksivuotias, vielä hyvin pentumainen. Se on pienikokoinen poika, jonka säkäkorkeus on noin 35 cm ja paino noin 9-10 kiloa.
Tazz on iloinen ja leikkisä poika. Se on vielä lähes pentu, jolla riittää energiaa. Tazz tulee hyvin toimeen tarhan kaikkien koirien kanssa, niin isojen kuin pienten. Ihmisiin Tazz suhtautuu uteliaasti ja ystävällisesti.
Tälle pojalle etsitään aktiivista kotia, jossa nuori koira saa liikuntaa ja monenlaista virikettä. Tazz vaikuttaa oppivaiselta pojalta. Myös koirakontaktit ovat Tazzille tärkeitä.
Adoptoijan tulee huomioida, että monet kotikoiran elämään kuuluvat asiat voivat olla Tazzille uusia. Vieraat ihmiset, autot, monet äänet ja esineet saattavat alussa tuntua pelottavilta. Adoptoijan tuleekin varautua antamaan Tazzille aikaa totutella kotikoiran elämään omaan tahtiinsa. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn voi vaatia adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa.
Tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista nuoren koiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella.
Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Tazzista, täytä adoptiohakemus:
Eläinten tuonnissa Suomeen käytämme viranomaisvaatimusten mukaisesti TRACES – järjestelmää. Adoptiokoiramme tulevat Suomeen rokotettuina, loishäädettyinä, tautitestattuina, sirutettuina ja steriloituna.
Onnentassut ry on sitoutunut vastuulliseen rescuetoimintaan ja noudattaa suomalaisten rescueyhdistysten luomia yhteisiä Responsible Rescue -toimintakriteereitä.