Tuddy

Tuddy
Uros, kastroitu, n. 4-vuotias
Romanialainen eläinsuojelija pelasti Tuddy-pojan huonomaineiselta julkiselta koiratarhalta. Tuddyn vaiheista ennen tarhalle joutumista ei ole tietoa.
Tuddy on rauhaa rakastava ja sielukas poika. Se on ystävällinen ja nauttii silityksistä ja ihmisen läheisyydestä. Sillä on jo elettyä elämää takana ja sille olisi varmasti paras koti sellainen, jossa omat rutiinit ja tasainen elämänrytmi tuo turvaa kaiken koetun jälkeen. Tuddy tulee sopuisasti toimeen koirasuojan toisten koirien kanssa mutta se varmasti olisi myös tyytyväinen kodin ainoana koirana.
Tuddy on pienehkö koira, jonka säkäkorkeus noin 40 cm ja painoa on noin 10 kiloa.
Tuddylle etsitään rauhallista kotia, jossa se saa paljon huomiota omilta ihmisistään. Pikkulapsiarki voi olla rauhalliselle Tuddylle liian hektistä.
Koska kotikoiran elämään kuuluvat taidot saattavat olla Tuddylle uusia, tulevan kodin pitää varata kärsivällisyyttä uuden opettamiseen. Sisäsiisteys, hihnakävely ja muut taidot saattavat vaatia opettelua. Adoptoijan tulee sitoutua Tuddyn kasvattamiseen positiivisen vahvistamisen keinoin ja ymmärtää, että monet uudet asiat etenkin kotiutumisen alkuvaiheissa voivat olla jännittäviä.
Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Huomaathan, että koiran käytös voi muuttua koiran olosuhteiden vaihtuessa uuteen ympäristöön. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Tuddysta, täytä adoptiohakemus:
Eläinten tuonnissa Suomeen käytämme viranomaisvaatimusten mukaisesti TRACES – järjestelmää. Traces rekisterinumero: 2308/0521/2018.
Adoptiokoiramme tulevat Suomeen rokotettuina, loishäädettyinä, tautitestattuina, sirutettuina ja steriloituina/kastroituina.
Onnentassut ry on sitoutunut vastuulliseen rescuetoimintaan ja noudattaa suomalaisten rescueyhdistysten luomia yhteisiä Responsible Rescue -toimintakriteereitä.