Usko

Uros, s. arviolta syyskuussa 2019

Uskon ja sen sisarusten tarina on kovin tyypillinen Romaniassa. Niiden emo, steriloimaton pihakoira, sai ei-toivotut pennut, jotka omistaja oli aikeissa hylätä läheiselle pellolle. Magda onneksi ehti apuun ja sai pennut turvaan.

Usko on nyt noin neljän kuukauden ikäinen, iloinen ja terve pentu. Se elelee yhdessä siskonsa Liisin ja velipoikansa Olavin kanssa ja odottaa kovasti oman kodin löytymistä. Usko on pienikokoinen poika, joka jää aikuisenakin pieneksi. Usko painaa nyt alle 2 kiloa.

Tarhaoloissa Uskolla ei ole päivän aikana paljoa ihmiskontekteja. Se on ihmisille ystävällinen mutta se saa kaikkein eniten tukea ja turvaa koirasisaruksistaan. Uskolle voisikin olla paras koti sellainen, jossa sillä on lajikumppaneita tukena kotiutumisessa.

Usko on pentu, joka tarvitsee kodin jossa se saa riittävästi virikkeitä ja liikuntaa. Uskon tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista pentukoiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn tulee vaatimaan adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Uskosta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.