Väinö

Uros 1-2 v. (kastroitu)

Väinö harhaili kadulla Bukarestissa ja itkeskeli kerrostalon edessä,  eikä kukaan naapurustossa tuntenut sitä omakseen. Daniela otti Väinön turvaan kadulta ja alkoi etsiä sille omaa kotia. Väinö on leikkisä, sisäsiisti, kissoihin ja koiriin tottunut nuori mies. Väinö on hoitokodissa maalla, jossa se pääsee ulkoilemaan säännöllisesti. Väinö rakastaa ulkoilua niin paljon, että sille etsitään kotia jossa se voi jatkaa rakastamaansa harrastusta.

Adoptiokodilla tulisi olla aiempaa kokemusta kissoista ja ymmärrystä niiden lajityypillisestä käytöksestä ja tarpeista. Väinö etsii kotia jossa sillä olisi kissa- ja/tai koirakavereita ja jossa se pääsisi ulkoilemaan turvallisessa ympäristössä maaseudulla.

Väinöllä on Suomeen tullessaan voimassaolevat rokotukset (rabies, kissarutto FPV ja kissaflunssat FVR, FCV). Se on sisä- ja ulkoloishäädetty ja tautitestattu immuunikadon (FIV) ja leukemiaviruksen (FELV) varalta.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-kissaan perheenjäsenenäsi sen loppuelämän ajan.
Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin sekä eläinlääkärikuluihin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Väinöstä, täytä adoptiohakemus sivuillamme.