Varpu

Narttu (syntynyt arviolta huhtikuussa 2019)

Magdalle tuotiin steriloitavaksi pienikokoinen emokoira, joka oli synnyttänyt keväällä seitsemän pentua. Koiran omistaja pyysi Magdaa ottamaan pennut tai muuten ne hylättäisiin pellolle oman onnensa nojaan. Magda luonnollisesti otti pennut koiratarhalleen turvaan ja nyt näille kaikille etsitään omia koteja.

Varpu on yksi lauman viidestä tytöstä. Varpu painaa tällä hetkellä noin 5 kiloa ja se luultavasti jää aikuisena pienehköksi. Koirien emo on pienikokoinen mutta isän koosta ei ole tietoa. Siitä syystä näiden pentujen tarkkaa kokoa aikuisena ei voida kuin arvailla

Varpu on iloinen ja sosiaalinen tyttö. Se ei pelkää itselleen vierasta ihmistä vaan tulee rohkeasti tervehtimään. Se touhuaa sisarustensa kanssa ja käy välillä antamassa suukon poskelle. Se vaikuttaa aktiiviselta ja kovin ystävälliseltä.

Varpulle etsitään kotia, joka on sitoutunut pentukoiran kasvattamiseen positiivisella ja pitkäjänteisellä otteella. Koska Varpu on tottunut elämään koiralaumassa, sille olisi varmasti mielekästä päästä kotiin, jossa sillä on koirakaveri tukemassa kotiutumista.

Monen asian opettelu, kuten hihnakäyttäytyminen ja sisäsiisteys, tulee vaatimaan adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa mutta Varpusta saa varmasti aivan ihanan perheenjäsenen.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Varpusta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.