Vili

Uros (kastroitu), alle 1-vuotias

Miten Viliä voisi kuvailla? Ainakin siten, että Vili on aivan mahdottoman hellyttävä ja omalaatuinen poika, joka vie sydämesi mennessään.

Magda löysi Vilin hylättynä tien varrelta ison roskakasan luota. Viliä oli ensin vaikea erottaa värityksensä vuoksi mutta poikaan oli takertunut iso muoviroska, joka kiinnitti Magdan huomion. Vilin häntä oli katkaistu ennen hylkäämistä.

Vili on alkuun hieman ujo vieraiden ihmisten seurassa. Tämä varmasti johtuu aiemmista huonoista kokemuksista. Kaikesta huolimatta Vili kiintyy todella nopeasti ihmisiin. Poika on kova suukottelija, joka nauttii yli kaiken ihmisen huomiosta. Vili selkeästi kaipaa rinnalleen omaa luottoihmistään.

Vili on ystävällinen muille koirille ja kissoille. Koirasuojalla se kuuntelee tarkasti, mitä ympärillä tapahtuu. Viliä alkaa kovasti itkettää, jos se kuulee muiden koirien itkua.

Vili on vielä nuori, noin 10 kuukautta. Painoa sillä on noin 6 kiloa. Vili kastroidaan ennen Suomeen tuloa.

Vilille etsitään kotia, joka on sitoutunut rescue-koiran adoptioon koko sen loppuelämän ajaksi. Adoptoijan on myös tärkeä ymmärtää, että etenkin alussa koiralle tulee antaa aikaa sopeutua uuteen ympäristöönsä.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Vilistä, täytä adoptiohakemus sivuillamme.