Zeno

Zeno
Uros, kastroitu, n. 1,5 -vuotias
Pikkuinen Zeno löytyi Romaniassa kadulta hylättynä. Se pääsi koirasuojalle turvaan ja on nyt valmis matkaamaan omaan kotiin.
Zeno on hyväntuulinen ja hyvin ystävällinen poika, joka tulee tarhan koiralaumassa sopuisasti toimeen muiden kanssa. Se intoutuu välillä leikkimään koirakavereiden kanssa mutta perusluonteeltaan se on rauhallinen. Zeno nauttii tuttujen ihmisten läheisyydestä ja on aina valmis silitettäväksi. Zenosta saisikin itselleen mitä uskollisimman ystävän.
Zeno on pieni koira, jonka säkäkorkeus on alle 30 cm ja painoa on noin 4-5 kiloa.
Zenolle etsitään kotia, jossa se saa olla arjen touhuissa mukana. Zenon ihmisrakkaan luonteen vuoksi se varmasti sopisi ainoaksi koiraksi mutta sopuisa koirakaveri voisi olla sen mieleen.
Koska kotikoiran elämään kuuluvat taidot saattavat olla Zenolle uusia, tulevan kodin pitää varata kärsivällisyyttä uuden opettamiseen. Sisäsiisteys, hihnakävely ja muut taidot tulee opetella alusta pitäen. Zeno varmasti oppii paljon uutta mutta pojalle tulee antaa aikaa edetä omaan tahtiinsa. Adoptoijan tulee sitoutua Zenon kasvattamiseen positiivisen vahvistamisen keinoin ja ymmärtää, että monet uudet asiat etenkin kotiutumisen alkuvaiheissa voivat olla jännittäviä.
Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Huomaathan, että koiran käytös voi muuttua koiran olosuhteiden vaihtuessa uuteen ympäristöön. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Zenosta, täytä adoptiohakemus:
Eläinten tuonnissa Suomeen käytämme viranomaisvaatimusten mukaisesti TRACES – järjestelmää. Traces rekisterinumero: 2308/0521/2018.
Adoptiokoiramme tulevat Suomeen rokotettuina, loishäädettyinä, tautitestattuina, sirutettuina ja steriloituina/kastroituina.
Onnentassut ry on sitoutunut vastuulliseen rescuetoimintaan ja noudattaa suomalaisten rescueyhdistysten luomia yhteisiä Responsible Rescue -toimintakriteereitä.